top of page

Ta kontakt for pristilbud!

 


REC, Trina eller Jinko paneler


Inkludert                                   Inverter og Optimizere.
«Vi bruker utelukkende det beste av invertere og power optimizere»

DJI_0294.JPG

Solorkan AS tilbyr ferdigmonterte anlegg, ikke materialer uten installasjon.

Vi opererer i Viken, Oslo og Vestfold, hvis kjøreavstand fra Fredrikstad er mer en 50 km påløper ekstrakostnader for kjøring og eller overnatting.

 

Vi ønsker å få tilsendt bilder av el-tavle, plass til inverter og taket. Vi foretar en vurdering ut fra dette materialet hvorvidt det er nødvendig med en befaring. På denne måten sparer vi tid og penger for deg som kunde.

 

Vi er tilgjengelige for spørsmål eller en prat om solstrøm både på telefon 73493000, på email sol@solorkan.no eller Messenger https://www.facebook.com/solorkan

Det har vert vanskelig i det siste at levere solcelleanleggene i avtalt tid på grunn av problemer med leveranse og frakt. Økende frakt- og råvarepriser har også preget oss. Det ligger i lufta at prisene på materiale kommer til med at øke de neste ukene. 

Klikk på logoene rund om kring for mer info om Solcelleanlegget vi tilbyr i dette tilbudet.

Hvis dere er ønsker mer effekt, da tilbyr vi 400 wp Trina Solar eller Jinko Solar i omtrent samme størrelse, begge første klasse Kinaprodusert paneler av beste kvalitet  for samme pris, då er fabrikk garantiene ikke like gode. Det er også muligheter for over 400 wp per panel hos REC, men betydelig dyrere paneler, men med verdens beste garantier.

REC Logo.png
REC0 certified.jpg

Få tilbud til ditt hus

Vi gir deg et gratis skreddersydd tilbud og prosjektering til ditt hus med tilbudsprisene ovenfor, eller hvad du ønsker.

Hvis du ikke får svar innen en eller to dager, sjekk søppelposten eller ta kontakt på telefon. +4798410710

Hvis du vil være sikker på at svaret vårt kommer raskt i tilbake, send direkte til sol@solorkan.no

Takk for din beskjed
bottom of page