Tilbud juli 2021
Kvalitetspaneler til markedets laveste pris.
Performance paneler inkludert Optimizere.
«Hvis vi leverer de beste produktene trenger vi ikke at tenke på at komme til bake»

Via vår leverandør i Tyskland har vi et unikt tilbud til våre kunder som gjelder hele juli 2021. Vi tilbyr merkevare materialer til innkjøpspris + frakt fra lageret i Tyskland direkte til leveringsadressen. Frakten er fastpris.

Vi har bestemt oss at du får samme pris selv om har det gamle IT 3x230V systemet, som om du har det nye TN 400V systemet. Optimizere er inkluderte i tilbudet. Det betyr at du får maks production frå hver panel og at du kan se på app i telefonen eller datamaskinen, hvor mye hver panel produserer i hver tid.

 

Solorkan AS tilbyr ferdigmonterte anlegg, ikke materialer uten installasjon.

Tilbudet gjelder i Viken Oslo og Vestfold, så lenge det er ikke er lengre kjøreavstand en 120 km fra Fredrikstad. Ved bestilling utenfor dette området, vil det påløpe ekstrakostnader for kjøring og eller overnatting.

 

Vi ønsker å få tilsendt bilder av el-tavle, plass til inverter og taket. Vi foretar en vurdering ut fra dette materialet hvorvidt det er nødvendig med en befaring. På denne måten sparer vi tid og penger for deg som kunde.

 

Vi er tilgjengelige for spørsmål eller en prat om solstrøm både på telefon 98410710, på email sol@solorkan.no eller Messenger https://www.facebook.com/solorkan

Vær velkommen til å kikke nærmere på tilbudene.

Hvis du klikker på bildene av tilbudene nedenfor, så får du opp et PDF-dokument som du kan studere, skrive ut, signere og sende tilbake til oss på sol@solorkan.no for en bindende avtale. Klikk gjerne på logoer for info om produktene i dette tilbudet.

Klikk på toppen av bildene for full størrelse 

Få tilbud til ditt hus

Vi gir deg et gratis skreddersydd tilbud og prosjektering til ditt hus med tilbudsprisene ovenfor, eller hvad du ønsker.

Hvis du ikke får svar innen en eller to dager, sjekk søppelposten eller ta kontakt på telefon. +4798410710

Hvis du vil være sikker på at svaret vårt kommer raskt i tilbake, send direkte til sol@solorkan.no

Takk for din beskjed